Update: Helaas tot mijn grote verdriet is Akira leeggebleven. In Augustus verwacht ik Akira weer loops, en gaan het weer proberen. Maar dan met iets heel anders. Nieuwsgierig geworden? Hou de website of mijn Facebook in de gaten.

Update: 6 maart 2024 is Akira ge├»nsemineerd. Nu een paar weekjes wachten totdat we de echo kunnen doen, met hopelijk positief uitslag van de dracht. ­čÖĆ­čĄ×

 

Met trots wil ik mijn aankomend nest aankondigen van Akira. Haar aanstaande man zal de prachtige reu Cali uit Australi├ź worden. Jaren geleden zijn zaad ge├»mporteerd en eindelijk kan ik hem gaan gebruiken voor mijn lieve, knappe meisje Akira. Akira is al loops, dus binnenkort krijgt ze haar 1e progesterontest om te kijken hoever ze is, en of ze er al klaar voor is..

 

Sire: Shakuru Jumping Jack Flash

68 cm, HD A1, ED, JME, EOAD, DM, D-Locus, B-Locus vrij

 

Dam: Jaroma Highridge Aïlindir

Lux. JCH

61 cm, HD A1, ED, DM, JME, EOAD, HEMOPHILIA, B-Locus vrij, D-Locus drager, Ridge gen R/R dominant ridge

Update Sophie: Jaja eindelijk was de dag van bevalling daar. Met trots mag ik zeggen dat 17-06-2022 zijn er 10 pups geboren, waarvan helaas 1 prachtige dame dood was. We hebben 6 plaatjes van danseressen, en 3 stoere dansers in de werpkist liggen. Moeder en pups doen het ontzettend goed. Er zijn geen pups meer beschikbaar.

 

Update Sophie: Ik mag met blijdschap bevestigen dat Sophie drachtig is! De puppies worden rond 15/16 juni 2022 verwacht. 

Update: Sophie heeft met de Paasdagen een romantisch weekend gehad met Nero. Goede dekkingen gehad! En nu tot aan de echo flink duimen op een positief uitslag. 

Met trots wil ik mijn aankomend nest aankondigen van Sophie. Het word de knappe duitse man Nero. Gelukkig hoeven we dit keer niet zo ver weg te rijden, het is maar 7 uur rijden naar de knappe man. Sophie is al loops, dus zal volgende ergens gedekt worden. 

 

Sire: Keep Up Kanero Of Dao Phu Quoc

68 cm, HD A1, ED, JME, DM, OCD, Hemophilia B, Blue Diliute vrij D/D. Liver drager B/b

 

Dam: Jaroma Highridge It Must Be Love

NJK' 2017, BJK'2018, Benelux Jeugd Winner 2017, Nederlands Kampioen 2019

64 cm, HD A/A, ED, JME, DM, OCD&OCD schouders, Hemophilia B, Blue Dilute vrij D/D, Liver vrij B/B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met trots mag ik Madam haar laatste nest aankondigen!

Op 2 November 2021 is Madam bevallen van 11 puppies. 5 reuen, waarvan 1 helaas het niet heeft gered, en 6 teefjes. Ik heb dit keer gekozen voor een natuurlijke dekking met de knappe Zweedse Maddox met prachtige Australische bloedlijnen erin. En ik mag zeggen dat dat goed gelukt is...