Update Sophie: Jaja eindelijk was de dag van bevalling daar. Met trots mag ik zeggen dat 17-06-2022 zijn er 10 pups geboren, waarvan helaas 1 prachtige dame dood was. We hebben 6 plaatjes van danseressen, en 3 stoere dansers in de werpkist liggen. Moeder en pups doen het ontzettend goed. Er zijn geen pups meer beschikbaar.

 

Update Sophie: Ik mag met blijdschap bevestigen dat Sophie drachtig is! De puppies worden rond 15/16 juni 2022 verwacht. 

Update: Sophie heeft met de Paasdagen een romantisch weekend gehad met Nero. Goede dekkingen gehad! En nu tot aan de echo flink duimen op een positief uitslag. 

Met trots wil ik mijn aankomend nest aankondigen van Sophie. Het word de knappe duitse man Nero. Gelukkig hoeven we dit keer niet zo ver weg te rijden, het is maar 7 uur rijden naar de knappe man. Sophie is al loops, dus zal volgende ergens gedekt worden. 

 

Sire: Keep Up Kanero Of Dao Phu Quoc

68 cm, HD A1, ED, JME, DM, OCD, Hemophilia B, Blue Diliute vrij D/D. Liver drager B/b

 

Dam: Jaroma Highridge It Must Be Love

NJK' 2017, BJK'2018, Benelux Jeugd Winner 2017, Nederlands Kampioen 2019

64 cm, HD A/A, ED, JME, DM, OCD&OCD schouders, Hemophilia B, Blue Dilute vrij D/D, Liver vrij B/B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met trots mag ik Madam haar laatste nest aankondigen!

Op 2 November 2021 is Madam bevallen van 11 puppies. 5 reuen, waarvan 1 helaas het niet heeft gered, en 6 teefjes. Ik heb dit keer gekozen voor een natuurlijke dekking met de knappe Zweedse Maddox met prachtige Australische bloedlijnen erin. En ik mag zeggen dat dat goed gelukt is...

                                            Met trots wil ik u mijn aankomend Rhodesia litter Maart 2021 aankondigen                                                             

                                                                                                                              

Eindelijk kan ik bekend maken wie de aanstaande man van Sophie word. Kadamo I Am High Quality aka Clinton word de aanstaande man voor mijn lieve Sophietje. Clinton is gefokt door de welbekende fokster Karin Wolgast Fürst van de kennel Kadamo in Zweden. De eigenaresse van Clinton is Petra Johansson die mij dit mogelijk heeft gemaakt. Nu gaan we maar afwachten of de dames dit keer ook een maand eerder loops worden zoals de vorige keer.

Zowel Sophie als Clinton hebben alle gezondheidsuitslagen gehad en zijn vrij van alles. Hierdoor zullen alle puppies vrij zijn van JME, DM en Blue Dilute.