Jaroma Highridge

Welkom op de website van Jaroma Highridge

Mijn naam is Nevra Sonmez en ik ben de trotse eigenaresse van mijn Rhodesian Ridgebacks Madam, Sophie, Meneer de Bruin en Asya. Soms versterken Thimba, Zaïre en Akira ook ons team, maar ik heb hun in co-ownership.  Mijn papegaaien Punky (Rose Kaketoe) en Pasa (Grijze Roodstaart) maken onze roedel compleet.

Dierenliefde zit in mijn genen. Mijn Turkse oma gaf alle zwerfhonden en katten te eten en zorgde voor ze wanneer ze ziek waren. Zo mooi om die verhalen te horen en zeker omdat dit niet gewoon is in onze cultuur. Al van jongs af aan wist ik, dat ik later 'iets' met dieren wilde doen. Nou, en dat is inmiddels gelukt, want reeds jaren heb ik een honden uitlaatservice Snuffel&Co.

Maar de liefde voor de Rhodesian Ridgeback zit er echter al lang bij mij in. James en Roma waren mijn eerste Rhodesians en nadat zij over de RainbowBridge zijn gegaan, begon mijn zoektocht naar een nieuw familielid en zo kwam Madam in mijn leven. Met Madam is mijn droom van start gegaan en in 2016 startte ik mijn kennel JAROMA, afgeleidt van hun namen. 

Ik wens u heel veel plezier op mijn website en heeft u interesse in mijn honden en toekomstige plannen, neemt u dan gerust contact op.