Met trots kondig ik jullie mijn komend nestje aan voor
zomer 2020

Australia NP

Dit is een heel bijzonder nest voor mij, want dit wordt Madam haar 3e en laatste nest. Geen bergen zijn hoog genoeg als je dromen hebt!!!

Madam haar laatste echtgenoot zal de geweldige Aus. Ch Shakuru In Your Dreams aka Boston zijn. Deze jongen is heel speciaal voor mij, omdat ik al van hem hield toen hij nog Meneertje Groen was in het nest 2016, tussen Aus Grand Ch. Rex Ventors Rare Edition ET X Ch. Shakuru Hurt So Good (Ruger & Terra). Hij was toen bijna mijn hond, maar helaas was het niet het juiste moment om hem naar Nederland te halen. Nu 3 1/2 jaar later zal hij de vader worden van mijn AUSTRALIAN NATIONAL PARK nest.

Boston is gefokt door en eigenaar van Rebecca Lamb van kennel Shakuru RR's in Australië. Rebecca heel erg bedankt voor je vertrouwen in mij en mijn meisje, dat ik je prachtige jongen Boston mag gebruiken! Door de mooie verschijningen en afstammingen van de voorouders van zowel Boston als Madam, vind ik deze combinatie prachtig en hoop ik dit voort te kunnen zetten.

Madam is gefokt door Nike Lakerveld, Ohiniya Rhodesian Ridgeback kennel Nederland. Nike, ik kan niet genoeg zeggen hoe dankbaar ik ben dat je haar aan mij hebt gegeven !!

Zowel Madam en Boston hebben verscheidene gezondheidstesten ondergaan en zijn daarvoor met vlag en wimpel geslaagd. Hierdoor zullen de puppies ook vrij zijn van onder andere JME en DM. Deze uitslagen kunt u uiteraard bij mij opvragen.

 

Meer informatie over Madam vindt u op haar webpagina

en meer informatie over Boston vindt u op zijn webpagina

 

Heeft u interesse in een pup uit deze combinatie, neemt u dan gerust contact met mij op.